Kylpylä SaniFanin poikkeusjärjestelyt

Hyvät asiakkaamme! Kylpylä SaniFani on avannut ovensa keskiviikkona 10.6.2020 asteittain ja hallitusti. Kylpylän ja uimahallin allasosasto, saunat, pukeutumis- ja pesutilat  ovat avoinna 10.6 alkaen ma-su klo: 12.00-21.00. 

Haluamme tarjota kylpylän käyttömahdollisuuden myös riskiryhmälle. Heille suunnatut uintivuorot järjestetään ke-pe klo: 8.00-10.00

Asiakaspaikkoja rajoitetaan siten, että turvavälit toteutuvat. Olemme lisänneet kahden tunnin käyttöaikarajoituksen, jotta mahdollisimman moni pääsisi käyttämään palvelua päivän aikana.

Kylpylässä on tehty uudelleenjärjestelyitä. Pukukaappien ovet ovat lukittu ja avaimet, on saatavilla lipunmyyntipisteeltä. Olemme tehostaneet siivousta ja lisänneet käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ja uimakouluja ei toistaiseksi järjestetä. Tiedotamme niiden käynnistymisen ajankohdasta myöhemmin.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on ensiarvoisen tärkeää. SaniFani on koonnut ohjeistuksia asiakkaille. Toivomme, että jokainen asiakas tutustuu ohjeistukisiin ennen kylpylään tuloa.  Noudattamalla ohjeistuksia teet omastasi ja muiden oleskelusta Kylpylä SaniFanissa viihtyisää ja turvallista.

Tervetuloa!

Vastuullisin terveisin; Kylpylä SaniFani

SaniFani ohjeistaa >>