Kylpylä SaniFani avataan 10.6.2020

Kylpylä SaniFani avataan 10.6.2020!

Hyvät asiakkaamme! Kylpylä SaniFani avaa ovensa keskiviikkona 10.6.2020 asteittain ja hallitusti. Kylpylän ja uimahallin allasosasto, pukeutumis- ja pesutilat ovat avoinna 10.6 alkaen ma-su klo: 12.00-20.00. Saunat ovat toistaiseksi pois käytöstä, arvioimme niiden mahdollista avaamista lähiaikoina.

Haluamme tarjota kylpylän käyttömahdollisuuden myös riskiryhmälle. Heille suunnatut uintivuorot järjestetään ke-pe klo: 8.00-10.00

Olemme lisänneet kahden tunnin käyttöaikarajoituksen, jotta mahdollisimman moni pääsisi käyttämään palvelua päivän aikana.

Kylpylässä on tehty uudelleenjärjestelyitä. Pukukaappien ovet ovat lukittu ja avaimet, on saatavilla lipunmyyntipisteeltä. Olemme tehostaneet siivousta ja lisänneet käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ja uimakouluja ei toistaiseksi järjestetä. Tiedotamme niiden käynnistymisen ajankohdasta myöhemmin.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on ensiarvoisen tärkeää. SaniFani on koonnut ohjeistuksia asiakkaille. Toivomme, että jokainen asiakas tutustuu ohjeistukisiin ennen kylpylään tuloa.  Noudattamalla ohjeistuksia teet omastasi ja muiden oleskelusta Kylpylä SaniFanissa viihtyisää ja turvallista.

Tervetuloa!

Vastuullisin terveisin; Kylpylä SaniFani